Benen scheren ´the other way

De zomer komt eraan en wat wij als vrouw dan verlangen is, prachtig mooie gladde benen onder onze jurk, maar wat is het ook een gedoe, die behaarde benen. Jezelf helemaal in de bocht wringen denkend, dat je alle haren de baas bent, maar dan toch op dat zonnige terrasje zitten met net die lichtinval zo op je been dat je ziet dat je de helft weer bent vergeten. (Het overkomt natuurlijk de beste) 

De clue is dus dan ook om van het ‘gedoe’ een ‘genot’ te maken. Hoe doe je dat dan? 

Hier volgt het stappenplan waardoor jij straks rond loopt met gladde benen:

-Koop een tube ontharing-crème.
-Lees allereerst de bijsluiter.
-Maak een teiltje met water.
-Zet een stoel in de zon buiten.
-Neem een kopje koffie of pot thee mee naar buiten. Niet vergeten je favoriete tijdschrift dat al weken naar je roept dat je dat moet gaan lezen.
-Zet de wereld even op pauze en haal tweemaal diep adem, ready?
-Smeer volgens instructie de ontharing-crème op je benen laat het zijn werk doen terwijl jij geniet van je eerste slok koffie of thee en ja echt waar de eerste letters van je favoriete column. 

Je kan natuurlijk ook het bad vol laten lopen in plaats van het teiltje met water mee naar buiten te slepen maar overweeg ook de natuurlijke vitamine D die erbij komt kijken als je het buiten doet.

Doordat je de crème uitsmeert over je hele been kan je ook meteen zien of je echt alle hoekjes meeneemt, hierdoor heb je dan niet dat je achteraf de helft bent vergeten. Sidenote is wel dat het niet per se erg lekker ruikt, dat is dan nog wel een zachte uitdrukking vandaar ook de aanbeveling om het buiten te doen.

Of optie twee is natuurlijk het bad volgooien met ontzettend lekker ruikende douchegel is het ook weer opgelost. Terwijl je zo zit te genieten van dit moment voor jezelf kan je ook vast nadenken over welke lotion of olie je straks op je benen gaat smeren want dat is natuurlijk essentieel, de lotion voed je huid en de olie laat je huid glimmen. Zeg maar hallo tegen die prachtige glimmende gladde benen.

© Pexels.com

Hopelijk is dit ook voor jou de clue voor het benen scheren, wat zal je balen als de timer gaat en je eigenlijk weer in actie moet. Wat eigenlijk alleen maar een goed teken is, want dan is deze manier wel de nieuwe manier voor jou. Je kan natuurlijk dat kopje koffie of thee ook vervangen door een glaasje wijn maar die keuze ligt helemaal bij jou. Vergeet dat blokje chocolade of verrukkelijke koekje natuurlijk niet hè! See you on the otherside of shaving your legs!